Bir Kraliçe, istediği kitaplara sahip olmak için çok kötü şeyler yapar...


24.7.15

Jennifer E. Smith İle Kısa Bir Röportaj! ♛



    Selaam, selaaam! Başlıktan da gördüğünüz üzere kısa bir röportaj var! Aslında röportajı ben yapmadım. (İtiraflar, itiraflar! Bunu okuyan insanlar şok tabii). Röportajı yapan kişi Merve. Yani ( http://winterspring9.blogspot.com.tr/ ) Özgürlük Şarkısı blogunun sahibi. Merve çok tatlıdır, iyi bir kızdır. Bende onun yaptığı işin üstüne konan kötü bir kızım. Yaşasın Kötülük!

    Merve, Jennifer ile gmail üzerinden konuştu. Jennifer şu sıralar çok meşgul olduğunu, kendisine gelen onlarca röportaj isteği olduğunu da söyledi. Ama bizi (Mühür Bekçileri'ni) kıramadı ve bir iki soruyu cevaplayacağını söyledi. Biz de onun için beş güzel soru bulduk. İşte o sorular Merve'nin rezil, iğrenç çevirisi ile burada!

    MERVE; Merhaba! Soruları cevaplamayı kabul ettiğin için teşekkürler! İşte benim sorularım; 
    1-) Eğer sadece bir tane seçme şansın olsaydı, başkalarının yazdığı kitapları okumayı mı yoksa kendi yazdığın kitapları mı okumayı isterdin? 

    JENNIFER; Bu çok zor bir soru! Ben kendi yazdığım kitapları seçerdim. Çünkü bu bir bakıma sonsuz hikaye seçmek demek...

    MERVE; 2-) Yazmak senin için ne ifade ediyor ve yeni yazarlara tavsiyelerin neler? 

    JENNIFER; Ben çocukluğumdan beri yazar olmak istiyordum. Bunu şimdi meslek olarak yapmak doğru ve eğlenceli geliyor. Ve ben yazmayı, konuşmaya göre daha çok seviyorum. Yeni yazarlar için tavsiyem de, bol bol okumaları ve bol bol yazmaları. Basit ama gerçek olan bu!


    MERVE; 3-) Sen daha çok kalbini mi dinlersin, yoksa beynini (mantığını) mı?

    JENNIFER; Ben dürüst olabilmek için beynimi daha fazla kullanıyorum galiba. Bana göre kalbine güvenmek, bazı zamanlarda oldukça zor oluyor. Ama bunu yapmak da çok önemli. 

    MERVE; 4-) Eğer yazdığın kitaplardan birinde yaşaya bilseydin hangisini seçerdin? Neden?

    JENNIFER; İyi bir soru! Belki Mutluluk Böyle Bir Şey (Novella Yayınları ile çıktı) olurdu. Çünkü küçük, şirin bir kasabada geçiyor. 

    MERVE; 5-) Ve son olarak Türk Okuyucularına söylemek istediğin bir şeyler var mı?

    JENNIFER; Kitabımı okudukları ve beni destekledikleri için çok teşekkür ederim! Bu benim için çok anlamlı. ♥  Umarım bir gün Türkiye'ye gelir ve hepinizle tanışırım.








    Jennifer gerçekten çok tatlıydı! Biz onu çok ama çok sevdik.Umarım bir gün onunla yüz yüze görüşme şansımız olur. Yani bu pek mümkün değil ama, biz kızlar bunu çok istiyoruz.









2 yorum:

Özgürlük Şarkısı dedi ki...

Öhöm, öhöm lütfen ingilizce seviyemi ortaya dökmeyelim ^.^ Seni tatlı cadı. Röportajı ben yapsamda sen bunu o kadar güzel ifade ettibki ve o güzel soruların kimisi de senin zehir dehanın ürünü *.*

Zeynep Dilara dedi ki...

Ayh senin ağzını, yüzünü, başını, gözünü, götünü yerim ^^^ Biz kardeşiz, her şeyi birlikte yaparız! Ayrıca İngilizce seviyen benimkinden iyi fdkjfd.

Yorum Gönder