Bir Kraliçe, istediği kitaplara sahip olmak için çok kötü şeyler yapar...


12.3.15

Mutluluk Dolu Bir Paket! ♛



    Hepinize merhaba sevimli dostlarım! Bugünkü yazım sevimli bir paket hakkında. Güzeller güzeli Hülya abla bana aşırı harika bir paket yolladı! İçinde okumam için 13 tane kitap  var sevgili arkadaşlar. Sizin de tahmin ettiğiniz gibi mutluluğumu anlatmaya kelimeler yetmez. Elimdeki kitabı bitirip (Kurtlara Söyle Eve Döndüm) hemen gönderdiği kitaplara başlamak istiyorum. Kitaplar elime pazartesi günü geçti sanırım, tam hatırlayamıyorum. Bir kaç gün oldu ama ben ancak vakit bulabildiğim bu yazıyı yazmak için. Neyse geç olsun da güç olmasın diyorum ve kitapları tanıtmaya başlıyorum.

 



    Umutsuz ve Yeni Bir Umut, baya uzun bir süredir okumak istediğim kitaplardandı. Hülya abla da iki kitabı çok sevdiğini söylediği için ilk olarak bu iki kitaba başlamayı düşünüyorum. Aşırı güzel olduklarına dair bir kaç bir şey duydum, benden söylemesi.











    Providence Üçlemesi,  harika bir seri olduğunu duydum. İsimleri bile çok havalı değil mi? Okumadan bile seri ile aşırı anlamlı olduğunu düşünüyorum. Ve okumak için sabırsızlanıyorum.










    Aşka Var Mısın?  ilgimi çıktığı an çekmeyi başaran sayılı kitaplardan biri. Müthiş olduğuna eminim.

    İki Hayat Arasında,  ayyy bu kitap harika gerçekten. Olumsuz tek bir yorum bile okumadım kitap hakkında.








    Hiçliğin Kıyısında,  ismi bile ayrı havalı kitabın. İçeriğinin de güzel olduğunu eminim. Hülya abla gönderdi yahu, güzel olmaması mümkün bile değil!

    Her Şey Bitti Derken,  kapağı ayrı sevimli, kitap hakkında yapılan yorumları ayrı sevimli. Sanırım bu kitap aşırı sevimli!






    Meleğin Düşüşü ve Kıyamet Sonrası,  muhteşem bir serinin iki kitabı. Melek konulu her şeye bayıldığım için, bu seriye de aşık olacağıma eminim.









    

    Gabriel'in Cehennemi ve Gabriel Arafta ciddi anlamda fena merak ediyorum bu kitapları. Bazı insanlar beğenmiş, bazıları ise nefret etmiş. Ben hangi kategoriye gireceğim gerçekten çok merak ediyorum. Umarım severim.






    Tüm bu güzellikleri bana gönderdiği için tekrar Hülya ablaya teşekkür etmek istiyorum. Kendisi aşırı tatlı gerçekten. Kocaman kocaman öpüyorum onu.






2 yorum:

Arwen dedi ki...

Oooo ne şahane bir post olmuş bu. :) Seni mutlu ettiğim için inan bende çok sevindim. Güzel sözlerin için bende sana çok teşekkür ederim. Umarım sende bu kitapları en az benim kadar büyük heyecan, mutluluk ve elbette gözyaşı ile okursun. Ayrıca devamı da gelecek, bende elimdeki yeni kitapları okudukça beğendiklerimi yine sana göndereceğim. (^_^) Not: Gabriel'in Cenneti kitabım şuan bir başka arkadaşımda ama onu geri aldığımda okuman için onu da sana göndereceğim. Görüşmek üzere. Sevgi ile kal. :)

Zeynep Dilara dedi ki...

Ayyyy, ben seni yerim ama ya. Beni sürekli mutlu etmeyi çok güzel başarıyorsun Hülya abla! Sen de gönderdiğin tüm kitaplarda mükemmel. Hepsine aşık olacağıma eminim! Güzellik ve sevgi ile kal sende, kocaman öpüyorum! ^_^

Yorum Gönder